Selecteer een pagina

Pasen BIJ Alfred
17 & 18 april

Reserveren is gewenst en mogelijk tot en met vrijdag 15 april

Feestelijke 4-gangen paaslunch
12.00-15.00 uur

• Ontvangst glas Cava
• Brioche-zalm-gepocheerd ei 
• Keus uit: aspergesoep of tomatensoep met gember
• Pastei met asperge & kip
• Sinaasappel-amandeltaart
Prijs p.p. €24,50


Diner
Vanaf 17.00 uur

Keus uit voorgerechten:
• Aspergesoep €5,50
• Bretonse vissoep €5,50
Proeverij van paasvoorgerechten (vis-vlees-vega) €10,80
De voorgerechten worden gereserveerd met desembrood, boter & groene kruiden

 Keus uit hoofdgerechten:
Steak van Bavette
€18,50
• Geroosterde kip Label Rouge €14,50
• T
aart met o.a. asperges, venkel en geitenkaas van Laura €17,50
• Snoekbaarsfilet, op de huid gebakken met appel & Riesling 19,50
De hoofdgerechten worden geserveerd met een salade, groente-en aardappelgarnituur

Dessert
Dora’s Paas grand dessert €7,50